Aanbod

RICHTLIJNEN BEHANDELINGEN

In verband met Covid-19 werk ik volgens het protocol ‘leidraad infectiepreventie Covid-19′ welke is opgesteld voor de complementaire branche om de veiligheid van zowel jou als cliënt als mijzelf te waarborgen. Dit houdt kort samengevat voor jou als cliënt het volgende in wanneer jij een behandeling ondergaat bij mij in de praktijk:

• Heb jij, of heeft er iemand in jouw omgeving klachten als, niezen, hoesten, snotteren, keelpijn, moeheid, diarree of buikklachten, en/of koorts, laat dit dan vooraf weten. De afspraak zal dan worden verzet.

• Bij binnenkomst vraag ik jou je handen te ontsmetten. Ik zal je dit ontsmettingsmiddel aanreiken en deze hygiëne maatregel zelf ook in acht nemen.

• Je dient zelf een (grote) handdoek mee te nemen voor op de behandeltafel.

• Aangezien het tijdens een consult in de praktijk niet mogelijk is om 1.5 mtr afstand te houden, wil ik je verzoeken zelf zorg te dragen voor een deugdelijk mondkapje, ikzelf zal ook een mondkapje dragen tijdens het consult en tijdens het geven van een behandeling.

• Wanneer ik een behandeling geef in jouw thuissituatie dient er niemand anders in de ruimte aanwezig te zijn en worden dezelfde richtlijnen als hierboven genoemd aangehouden.

• Het consult wordt vooraf voldaan middels een bankoverschrijving of betaalverzoek.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden?

Schroom dan niet om contact met me op te nemen, ik sta je graag te woord!

Bewust Veerkrachtig

info@bewustveerkrachtig.nl

0616700674

Openingstijden:

Maandag          Gesloten

Dinsdag            09:00 – 20:00

Woensdag        Gesloten

Donderdag       09:00 – 20:00

Vrijdag               09:00 – 20:00

Zaterdag           09:00 – 17:00

Zondag              Gesloten