Energetische behandeling op afstand

Een healing ontvangen vanuit jouw eigen huis op een moment dat jou uitkomt, is mogelijk wanneer je kiest voor een behandeling op afstand. De opbouw van het consult blijft hetzelfde als bij een consult in de praktijk. Voor meer informatie over een energetische behandeling klik hier

Een healing is namelijk een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor een behandeling ook op afstand mogelijk is. Door voor deze vorm van behandelen te kiezen heb je automatisch de intentie neergezet om de energie te ontvangen. Deze intentie is voldoende om de energie zijn werk te laten doen.  Je hoeft enkel te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, des te beter de energie zijn werk kan doen waardoor je ook meer zult kunnen waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend. Iedere healing is anders en ieder individu zal een healing ook weer anders ervaren. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bijvoorbeeld tintelingen, warme of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt. Dit komt vaker voor als iemand bijvoorbeeld heel erg zijn of haar best doet om iets te willen voelen, maar ook vermoeidheid of niet in contact staan met het lichaam stagneert als het ware deze waarnemingen. Dit betekent echter niet dat de energie zijn werk niet doet. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf. Je krijgt alleen dát gene binnen wat goed is voor jou. Om die reden stem ik mij, voor ik de behandeling start, altijd eerst op jou af. Ik verbind me dan met jouw energie en je Hogere Zelf zodat jij precies datgene ontvangt, wat op dit moment voor jou fysiek en energetisch nodig is. Je krijgt nooit meer dan je aan kunt.

"Laura kende ik al van vroeger. Nooit geweten of beseft dat zij zulke gaven bezit. Via via kwam ik op haar site terecht. En oh wat heeft zij mij goed geholpen. Een zeer rustgevende ruimte en er wordt echt de tijd voor me genomen. Ik ben dankbaar dat ik op je pad ben gekomen. Ik heb en zal mensen aanraden er eens naartoe te gaan. Ik ben rustiger, meer energie en slaap beter. Dit komt ten goede van mijn hele gezin. Een keer behandeling op afstand mogen ervaren. Ik thuis op de bank gaan liggen en Laura deed vanaf haar huis een behandeling. De rust die ik over me heen voelde komen was heerlijk. Zelfs even een dutje gedaan en werd helemaal ontspannen en rustig wakker. En kreeg erna via de informatie door. Ideaal in deze tijd."
Nicole
Oktober 2020
"Via social media ben ik bij Laura terecht gekomen en het had zo moeten zijn, want het voelde meteen goed. Met haar metingen en behandelingen slaat ze de spijker op de kop bij mij. Doordat ze alle tijd voor je neemt, voelt het ongedwongen en fijn. Ze creeert een prettige sfeer en veilige omgeving, waar door je je op je gemak voelt bij haar. Ik heb het gevoel dat ik alles kwijt kan en er iets mee gedaan wordt. In combinatie met mijn sessies bij de psycholoog zijn de behandelingen van Laura echt een aanvulling en gaat het goed samen. Ik merk echt een ontwikkeling in mezelf, meer rust en liefde voor mezelf. Ook vertrouw ik meer op mijn gevoel en ga ik steeds meer in mijn kracht staan. Allemaal dankzij Laura die me op de goede weg helpt! De behandelingen waren op locatie en op afstand vanwege de nieuwe maatregelen. De uitwerking is hetzelfde, alleen kan het nu makkelijk vanuit je eigen bank/bed lekker in je kloffie. Na de behandeling bespreekt Laura wat er naar voren is gekomen en wat je nodig hebt. Als je op zoek bent naar je eigen krachtige zelf, je zelfvertrouwen een boost wil geven, wil werken aan het loslaten/verwerken van je verleden. Dan raad ik je aan om een afspraak in te plannen bij Bewust Veerkrachtig! En vindt je veerkracht weer terug."
Mimy
Oktober 2020
"Ik kende Laura uit een ver verleden. Ik had een behandeling gewonnen nav verjaardag actie echter kon deze niet ingezet worden tijdens mijn zwangerschap. Gisteren kon hij, wel op afstand, in gezet worden. Vooraf duidelijke instructies gekregen van Laura en een tijdstip afgesproken. Tijdens de behandeling kreeg ik flinke hoofdpijn en dit kreeg ik achteraf ook terug nadat Laura de behandeling met mij doorsprak. En ze had gewoon met alles gelijk. Ik was flabbergasted! Ik stond versteld van wat ze me allemaal kon vertellen. Ik raad, ondanks Corona, Laura aan. Een behandeling op afstand is goed mogelijk!"
Maud
Oktober 2020
WhatsApp Image 2020-10-23 at 19.38.13

       Voordelen van een energetische behandeling op afstand:

 • Vanuit de eigen vertrouwde omgeving op ieder gewenst moment te ontvangen
 • Stress vermindering
 • Diepe ontspanning
 • De gedachten stroom stopt
 • Het immuunsysteem wordt versterkt
 • Pijnklachten verminderen of nemen geheel af
 • Klachten worden bij de kern (oorzaak) aangepakt in plaats van symptoombestrijding
 • Blokkades worden opgeheven waardoor je weer in je eigen kracht komt te staan 
 • Je komt in balans en zult meer rust gaan ervaren
 • Leren omgaan met emoties
 • Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd waardoor je algehele welzijn verbetert

Bewust Veerkrachtig

info@bewustveerkrachtig.nl

0616700674

Openingstijden:

Maandag          Gesloten

Dinsdag            09:00 – 20:30

Woensdag        Gesloten

Donderdag       09:00 – 20:30

Vrijdag               09:00 – 20:30

Zaterdag           Gesloten

Zondag              Gesloten