Energetische behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal er een intake plaatsvinden waarin wij samen je hulpvraag doornemen. Ik start de behandeling met een meting waarbij ik je chakra’s energievelden en fysieke lichaam meet, om te zien waar een blokkade of tekort zit. Tevens worden vitaminen, mineralen en cel zouten uitgetest. Vervolgens start ik de behandeling. Tijdens een behandeling behandel ik het hele lichaam energetisch van kruin tot teen en geef hierbij op gevoel extra aandacht aan de plekken die dit nodig hebben. Na de behandeling bespreken we hoe je het ervaren hebt en is er ruimte voor het stellen van vragen. Afhankelijk van je hulpvraag en de uitkomst van de meting geef ik je ondersteunende homeopathische druppels mee, dit kan een remedie zijn van Bach bloesems en/of E.E.N. energetica. Daarnaast kan het zijn dat ik je opdrachten mee geef om thuis aan de slag te gaan. Een consult duurt gemiddeld c.a. 75 minuten maar is afhankelijk van de uitkomsten van de metingen en de behandeling die ik geef.

Energetische behandelingen ondersteunen jou in het proces van heling. Blokkades ontstaan meestal doordat er langere tijd geen gehoor wordt gegeven aan bepaalde signalen. Doordat er vaak langere tijd overheen gaat voordat je deze signalen opmerkt, heeft heling ook tijd nodig. Het is dan ook niet reëel om de verwachting te wekken dat na één behandeling alle problematiek verdwenen is. Het is een proces dat in gang gezet wordt, daarom stem ik samen met jou af hoeveel behandelingen nodig zullen zijn.

"Laura heeft magische handen! De energetische behandelingen brengen een enorme oase aan rust in je lijf en hoofd met zich mee, dit is tijdens de behandelingen al te merken. Het zet je lichaam "aan" om los te laten, ontspannen en vervolgens nieuwe stappen te zetten. Een aanrader!"
Viola
December 2019

       Voordelen van een energetische behandeling:

  • Stress vermindering
  • Diepe ontspanning
  • De gedachten stroom stopt
  • Het immuunsysteem wordt versterkt
  • Pijnklachten verminderen of nemen geheel af
  • Klachten worden bij de kern (oorzaak) aangepakt in plaats van symptoombestrijding
  • Blokkades worden opgeheven waardoor je weer in je eigen kracht komt te staan 
  • Je komt in balans en zult meer rust gaan ervaren
  • Leren omgaan met emoties
  • Het zelf genezend vermogen word geactiveerd waardoor je algehele welzijn verbetert

Bewust Veerkrachtig

info@bewustveerkrachtig.nl

0616700674

Openingstijden:

Maandag          Gesloten

Dinsdag            09:00 – 20:00

Woensdag        Gesloten

Donderdag       09:00 – 20:00

Vrijdag               09:00 – 20:00

Zaterdag           09:00 – 17:00

Zondag              Gesloten