Ervaringen

"Al enige tijd had ik, door een stressvolle periode, heel veel onrust in mijn lijf. Bijna het gevoel dat ik wel uit mijn vel wilde springen. De onrust zat mij letterlijk in de weg. Laura gaf mij een healing op afstand om onder andere dat onrustige gevoel te laten afnemen. Ik kon lekker ik mijn eigen huis op mijn eigen favoriete plekje gaan liggen en het mezelf comfortabel maken. Laura zou dan op afstand de healing starten. Ik voelde meteen heel erg goed dat Laura bezig was. Bij mijn voeten werd het ontzettend warm en dit straalde op een gegeven moment door tot in mijn boven benen. Mijn complete onderlijf leek wel in brand te staan. Zo warm! Maar niet op een onprettige manier. Het haalde de aandacht naar beneden, zodat de onrust in mijn lijf leek af te vloeien. Er viel een gevoel van kalmte over mij heen. Tussendoor voelde ik ook op andere plekken sensaties in mijn lichaam. Er was duidelijk iets gaande. Het voelde als een hele fijne zachte en liefdevolle energie. Als een soort warme, veilige deken om mij heen. Ik zou vanzelf wel merken wanneer de healing was afgelopen. En dat was ook zo. Na afloop was er nog de ruimte om ervaringen te delen. Bizar om dan van elkaar te horen, dat waar ik de energie voelde, Laura bezig was met de healing. Ik heb het als een ontzettend fijn moment ervaren en het heeft mij gekalmeerd in mijn onrust. Daar was ik heel dankbaar voor."
Madelijn
Oktober 2020
"Voor het eerst een Reiki behandeling gehad bij Laura. Dit i.v.m met een beginnende burn- out en tevens ben ik hoog sensitief. Na de behandeling stonden al mijn gedachten die continu door mijn hoofd gingen eens stil, wat een ervaring. Ik ben er nog niet maar het is een begin van een rustiger hoofd. Ik ga er zeker nog even mee door"
Yoni
November 2019
"Onlangs heb ik bij Laura een energetische behandeling gehad om mijn chakra`s te openen en te reinigen. De behandeling is erg prettig en ontspannen. Laura praat je door elke stap die ze zet en leg duidelijk uit wat ze meet, wat erg fijn en heel interessant is. Ze neemt de tijd voor je om resultaten te bespreken en uit te leggen. Tijdens de behandeling nam ik al allerlei sensaties waar in mijn lichaam en het was heerlijk ontspannend. Ik ben vooral ‘flabbergasted’ over de uitwerking van de behandeling in de dagen erna. Ik had een blokkade op mijn basischakra wat staat voor verbinding met jezelf en anderen en een gevoel van veiligheid en verbondenheid. Ik ben iemand die van nature rekening houd met een ander, maar vervolgens in conflict is met zichzelf over de dingen die ik doe en zeg. Ik merkte dat ik na de behandeling spontaan iets kon zeggen of doen, waar ik mezelf over verbaasde, maar wat veel meer bij mij paste. Ik kan eindelijk voor mezelf kiezen zonder een ander daarmee te kort te doen of me daar schuldig of raar over te voelen. Ik ben benieuwd wat er nog meer in mij schuilt. Door Laura heb ik een stukje van mezelf teruggevonden en kan ik in liefde mezelf zijn. Een groter geschenk had ze me niet kunnen geven"
Monique
Oktober 2019
"Ik voel me al veel beter dan voor de behandeling en hoop deze rust vast te kunnen houden. Het lijkt wel of mijn gedachten gestopt zijn, dat is echt enorm fijn! Super bedankt voor alles!"
Jeanique
Augustus 2019
"Weer een energetische behandeling ondergaan bij Laura en ik voel me heerlijk ontspannen. Ik voelde de energie tot in mijn tenen stromen nadat ze de blokkade in een knie behandeld had. Ook voelde ze mijn duizeligheid en behandelde me door extra heling te geven op die plek. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en zeker over Laura. Het is een warme, betrokken persoonlijkheid,  waarbij je je meteen op je gemak voelt en die passie heeft voor haar werk. Een echte aanrader!"
Lilian
Juli 2019
"Door mijn hernia's in rug en nek, heb ik veel last van een brandend gevoel in mijn benen en een vastzittende nek en schouders. Na de 1e behandeling kon ik mijn hoofd al probleemloos links en rechtsom draaien. Ook mijn been voelde veel ontspannender aan. Na de 2e behandeling is dit resultaat nog meer verbeterd. Laura jouw handen hebben bij mij wonderen verricht".
Truus
Juni 2019

Bewust Veerkrachtig

info@bewustveerkrachtig.nl

0616700674

Openingstijden:

Maandag          Gesloten

Dinsdag            09:00 – 20:00

Woensdag        Gesloten

Donderdag       09:00 – 20:00

Vrijdag               09:00 – 20:00

Zaterdag           09:00 – 17:00

Zondag              Gesloten